Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 49 500 033

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP

PÁLYAORIENTÁCIÓS NAP

 

Immár negyedik éve, hogy iskolánkban pályaorientációs napot tartunk, melynek célja az egyes szakterületek, pályák bemutatása a gimnáziumban és szakgimnáziumban tanuló diákok számára.

A tanulók pályaorientációs teszteket töltöttek ki, szakmabemutató kisfilmeket néztek és szakmai előadásokat hallgathattak, melyeket egykori diákjaink tartottak.

A jogászképzésről dr. Csiger Tünde, dr. Fekete Orsolya és dr. Dobos András beszélt, a közgazdaság területet Csohány István és Bukta Gábor képviselte, a mérnöki-informatikai pályát Dienes Lóránt és dr. Radványi Tibor mutatta be, az agrártudomány területéről Dobos István és Hajdu László tartott előadást míg a rendészeti képzésről Kovács István és Kovács Istvánné (ORFK), Vigh István és Bak Pál mesélt.

A hetedik és nyolcadik osztályosok külső helyszínre látogattak el, a Mentőállomáson és a Tűzoltóparancsnokságon fogadták őket. Az ötöd és hatodévesek pedig az Almási Kft.-be látogattak el.

A programot nagyon hasznosnak ítéljük, hiszen nemcsak közelebb hozza a diákokhoz az egyes szakmákat, megismerhetik azok szépségét, nehézségét, előnyét hanem segít a diákoknak a pályaválasztásban, a továbbtanulásban.

Köszönöm az előadóknak a szereplést és kollégáimnak a segítő közreműködést.

Fügedi Dóra

gyakorlati oktatásvezető

 

 

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'zip' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: