Felnőttképzési engedélyszám: E-001290/2015

OM 203060

Központi telefonszám

+36 49 500 033

2020 Gólyatábor Beszámoló

2020 Gólyatábor Beszámoló

2020.Agusztus 24.-én reggel mindenki izgalommal gyülekezett új bogácsi szállásunkon, és kíváncsian várta az elkövetkezendő két napot. A gyors szobafoglalás és egy tájékoztató után elkezdődtek a feladatok. Az ismerkedős játékok után mindenkit csapatokra osztottunk, és első nap délután minden osztály megismerkedhetett a saját osztályfőnökével is. A közös zászlófestés és az az éjszakai túra nagyon jól összehozta a csapatokat. Másnap folytatódtak a feladatok; sorverseny, zenés vetélkedő stb...
A nap végén a 9.esek letették a gólyaesküt és átvették az okleveleket az elmúlt két napi munkájukért, a vándorgólya pedig a nyertes 9.nyosztályhoz került.  A két nap után mindenki rengeteg élménnyel és új baráttal tért haza.


“Nagyon féltem az igazat megvallva, de a végére haza se szerettem volna jönni. Csak pozitívat tudok mondani, a tánctanulástól a hajnalban futásig minden tetszett, csak egy gond volt, hogy túl rövid volt...”(Farkas Zsófia 9.c)

“Az összes csapatos feladat nagyon jó volt, megtudtuk ismerni egymást, és az osztályfőnököket, a kedvencem a zenefelismerő volt. A segítők is nagyon kedvesek voltak..”  (Kunder Izabell 9.Ny)

 

Kovács Tímea 12. C